DULCE, MIC DEJUN

Briose pentru mic dejun

    Mereu mi se innegresc bananele, si nu-mi ramane decat sa le folosesc in diverse retete, muffinsi & banana bread cel mai des, sau in shake-uri. Azi am ales o reteta de-a lui Mazi, super buna, super rapida.
    Ingrediente:
– 125 g faina alba + 125 g faina integrala
– 100 g zahar brun
– 2 l-te praf copt
– o lingura seminte in
   Faina se cerne, se adauga zaharul, praful de copt & semintele de in, se amesteca bine.
  In alt bol, se paseaza 3 banane, se adauga 2 oua si 100 ml ulei, se omogenizeaza.
  Compozitia lichida se toarna peste cea uscata, se amesteca cu o spatula, nu foarte insistent si nu e o problema daca mai raman cocoloase.
  Se pune compozitia in forme unse, sau in hartiute, se presara deasupra sminte de in si se coace 20-30 min la 180 grade.

  Pt Raissa am copt cateva mai mici , si le-am cosmetizat cu crema de branza Philadelphia frecata cu zahar pudra si am ornat cu o ciresica, sa fie mai simpatice.

    Ceea ce m-a distrat la reteta asta este faptul ca : am copt briose in hartie de muffins si le-am ornat cu frosting pentru cupcakes. Ha! 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

You may also like...

2 Comments

  1. frumoasa combinatie!as incerca si eu…dar mai trebuie sa scap de cateva kg!

  2. Supeeer, vreau si eu! Aia mica e o papusa adevarata! :)Sper sa nu te necajesc, dar ai un cadou la mine pe blog… 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *