Gustarici

     Se taie cateva felii de sunca in jumatate, pe lungime, se ung cu crema de branza, se aseaza o foaie de salata, apoi o grisina. Se ruleaza… si se servesc! 🙂

      Se pun in blender : o jumatate cana apa, o jumatate cana de nuca & o ceapa rosie, taiata marunt. Se omgenizeaza apoi se adauga pulpa scoasa din 2 avocado, zeama stoarsa de la o lamaie si sare. Se blenduiesc bine si crema se serveste pe biscuiti sarati sau ca dip pentru bastonase de legume. Reteta de la Ina :*.
* crema de avocado nu oxideaza asa de repede daca in vasul in care se pastreaza, se adauga si un sambure de avocado.

Print Friendly

Share This:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut!

    Sunt Silvia. Bine ati venit pe site-ul meu! Sper sa fiu o sursa de inspiratie pentru voi, cei care cautati o reteta pentru cei dragi. Nu am niciun talent aparte, nu am pretentii de chef, doar imi place sa gatesc si sa pregatesc bucate bune pentru familia mea. :) So, for the love of food, va mai astept pe aici. Toodles!