Pui fript cu garnitura de cous-cous si legume

Photobucket
Photobucket
… sau o mancarica gata in 45-50 de minute, merge si la cina si la amiaza. La noi a fost amiazo-cina 🙂
Ingrediente :
– 4 pulpe pui
– 2 cepe rosii
– 3-4 catei de usturoi
– 5-6 rosii cherry
– ierburi uscate de Provence
– ulei
– pt cous cous : mix de legume congelate, cous cous, putin unt

     Spalam pulpele, le stergem, le punem intr-un vas pentru cuptor, intercaland sferturi de ceapa rosie si feliute de usturoi.
Photobucket   

    Stropim cu ulei, condimentam si bagam la cuptor, la 200 grade preincalzit, 35 de minute, apoi adaugam rosiile cherry intregi, si mai lasam 10 minute.
Photobucket 

    Cous cous ul se prepara dupa instructiuni apoi se amesteca cu legumele oparite in apa clocotita.
Photobucket 

   Pofta buna!
Photobucket

Print Friendly

Share This:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

3 Comentarii

  1. Hello Silvia, arata super delicios!
    felicitari !

  2. Arata demential! Mi s-a facut o pofta… si aici e ora zece seara!

  3. super yumy!!
    multumesc pt idee.nu stiam ce sa gatesc duminica.asa am dat pe blog si am gasit aceasta reteta care arata foarte apetisanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut!

    Sunt Silvia. Bine ati venit pe site-ul meu! Sper sa fiu o sursa de inspiratie pentru voi, cei care cautati o reteta pentru cei dragi. Nu am niciun talent aparte, nu am pretentii de chef, doar imi place sa gatesc si sa pregatesc bucate bune pentru familia mea. :) So, for the love of food, va mai astept pe aici. Toodles!