Calamari in aluat

Photobucket
Reteta via Maya via Jamie Oliver 🙂
Ingrediente:
– inele de calamar
– o cana (250 ml) faina
– o cana (250 ml) bere
– 1 ou
– sare
Facem un aluat grosut din bere, faina, ou si sare. Dam calamarii prin faina, apoi prin aluat si ii prajim in ulei foarte bine incins. Nu prea mult, ca nu vrem sa mancam cauciuc. 🙂
Photobucket

Servim cu lamaie, usturoi… si nu uitam de berea care ramane in doza :D.
Photobucket

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

2 Comentarii

  1. DACA ITI FACE PLACERE , TI-AM OFERIT UN PREMIU LA MINE PE BLOG!

  2. Craciun fericit si imbelsugat, multa liniste in suflet si multe bucurii!! Un An Nou plin de imlpiniri!! La Multi Ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut!

    Sunt Silvia. Bine ati venit pe site-ul meu! Sper sa fiu o sursa de inspiratie pentru voi, cei care cautati o reteta pentru cei dragi. Nu am niciun talent aparte, nu am pretentii de chef, doar imi place sa gatesc si sa pregatesc bucate bune pentru familia mea. :) So, for the love of food, va mai astept pe aici. Toodles!