File de cod cu sos Meuniere

     File-ul de cod, uscat bine cu prosop de hartie, se sareaza si se lasa o jumatate de ora sa se odihneasca. Apoi se da prin faina si se prajeste in unt sau ulei, pana prinde crusta si se maroneste usor.
     Pt sos Meuniere : topim 2 LG unt, fara sa-l fierbem, apoi luam de pe foc si adaugam zeama de la o lamaie mica, patrunjel tocat, sare si capere. This is it!
 Servim alaturi de legume fierte, sau cartofi.

Print Friendly

Share This:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut!

    Sunt Silvia. Bine ati venit pe site-ul meu! Sper sa fiu o sursa de inspiratie pentru voi, cei care cautati o reteta pentru cei dragi. Nu am niciun talent aparte, nu am pretentii de chef, doar imi place sa gatesc si sa pregatesc bucate bune pentru familia mea. :) So, for the love of food, va mai astept pe aici. Toodles!