Ciupercute-n doua feluri

  Ieri a fost ziua ciupercutelor. Am pregatit o ciulama la amiaza, dupa reteta regretatului Radu Anton Roman, si seara am fript cateva pe grill, si le-am mancat cu un mujdei … Bune, bune! 🙂

  Ciulama de ciuperci a la Radu Anton Roman
Photobucket
Photobucket

  Am fiert deci ciupercile cam 10-15 minute.
Photobucket
 le-am taiat felii, asa fierbinti ( nu e neaparat sa faceti si voi asa 🙂
Photobucket
 am facut sosul
Photobucket
Photobucket
Photobucket
  am adaugat peste ciupercile, si am mai fiert 15 min la foc mic
Photobucket
 si la final am dres cu smantana si marar
Photobucket   
  desigur, am invartit o mamaliga dupa clasica reteta 3 apa 1 malai
Photobucket
  Deci, simplu si bun 🙂

   Ciuperci la gratar, cu mudjei
Photobucket
 Incingem grill-ul, electric sau pe foc, si asezam ciupercutele curatate, spalate si zvantate
Photobucket
le lasam cateva minute, max 5
Photobucket
 si am mai aruncat pe grill 4 crenvursti rataciti prin frigider si un ardei galben feliat
Photobucket
  mujdeiul e din 6 catei de usturoi, presati, si frecati cu ulei, ca la maioneza, apoi adaugate si 2 linguri de smantana
Photobucketsi asa am incropit o cina rapida 😀
Photobucket

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *