Pere caramelizate cu nuci si Brie

Photobucket
    O nebunie curata! 🙂 Pere caramelizate zemoase, branza Brie topita usor de perele calde, nuci dulci si crocante, udate de un sirop dulce-acrisor … un must try pentru cei care iubesc combinatia fructe-branzaturi fine.
Reteta e de pe onceuponaplate.blogspot.com . Thx Mari, it’s heavenly delicious! 🙂
Ingrediente:
– 3 linguri unt
– 2 linguri zahar brun
– 3 linguri otet de vin alb
– 2 pere, taiate in sferturi, si fara samburi
– un pumn de nuci
– putina salata verde
Photobucket
Intr-o tigaie topim untul, adaugam zaharul si otetul :
Photobucket
adaugam perele si nucile, si lasam pe foc aprox 4 minute, de ajuns sa se inmoaie perele:
Photobucket
intre timp taiem cateva felii de Brie :
Photobucket
Asezam pe un platou un strat de verdeata, punem perele si nucile, turnam deasupra dressingul din tigaie si asezam feliute de branza. Enjoy ! 🙂
Photobucket
Photobucket

Print Friendly

Share This:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut!

    Sunt Silvia. Bine ati venit pe site-ul meu! Sper sa fiu o sursa de inspiratie pentru voi, cei care cautati o reteta pentru cei dragi. Nu am niciun talent aparte, nu am pretentii de chef, doar imi place sa gatesc si sa pregatesc bucate bune pentru familia mea. :) So, for the love of food, va mai astept pe aici. Toodles!