Ciupercute umplute

Ciuperci umplute   Fara prea multa vorbaraie, reteta asta e pe cat de simpla, pe atat de gustoasa. Azi la noi e ziua fara carne, asa ca am pregatit ciupercute umplute, la cuptor.
  Am folosit 700 g ciupercute champignon, 300 g branza de burduf, boia, marar uscat, putin unt moale. Am frecat branza cu boia, marar si unt. Ciupercile le-am curatat de coaja- piciorusele le-am aruncat- le-am spalat si le-am zvantat. Apoi le-am umplut palariile cu cumpozitia de mai sus. Cum am ramas fara compozitie dar mai aveam 4 ciuperci neumplute, am improvizat si am batut un ou ca pt omleta, am condimentat cu sare si chilli, si am pus umplut cu aceasta compozitie cele 4 ciupercute ramase. AM dat totul la cuptor, la 220 grade, pana s-a inchegat oul.
Photobucket
  Imi plac tare ciupercutele in varianta asta, sau mai simplu, facute pe gratar si cu mujdei si mamaliguta alaturi.Ciuperci umplute

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut!

    Sunt Silvia. Bine ati venit pe site-ul meu! Sper sa fiu o sursa de inspiratie pentru voi, cei care cautati o reteta pentru cei dragi. Nu am niciun talent aparte, nu am pretentii de chef, doar imi place sa gatesc si sa pregatesc bucate bune pentru familia mea. :) So, for the love of food, va mai astept pe aici. Toodles!