GARNITURI, legume

Ciupercute umplute

Ciuperci umplute  

     Fara prea multa vorbaraie, reteta asta e pe cat de simpla, pe atat de gustoasa. Azi la noi e ziua fara carne, asa ca am pregatit ciupercute umplute, la cuptor.
  Am folosit 700 g ciupercute champignon, 300 g branza de burduf, boia, marar uscat, putin unt moale. Am frecat branza cu boia, marar si unt. Am curatat ciupercile de coaja (piciorusele le-am aruncat)apoi le-am spalat si le-am zvantat.  Le-am umplut palariile cu cumpozitia de mai sus. Cum am ramas fara compozitie dar mai aveam 4 ciuperci neumplute, am improvizat si am batut un ou ca pt omleta, am condimentat cu sare si chilli, si am pus umplut cu aceasta compozitie cele 4 ciupercute ramase. Am dat totul la cuptor, la 220 grade, pana s-a inchegat oul.
Photobucket
  Imi plac tare ciupercutele in varianta asta, sau mai simplu, facute pe gratar si cu mujdei si mamaliguta alaturi.Ciuperci umplute

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *