Snitel crocant

Ingrediente :
– snitele de porc
– sare, piper
– pesmet amestecat cu parmezan razuit
– 2 oua batute
– faina
Am avut 2 bucati mari de snitel de porc, pe care le-am taiat in 2, le-am batut cu ciocanul, le-am condimentat, le-am rulat si le-am lasat la rece 30 de minute.
Le-am trecut apoi prin faina, oua batute si pesmet si le-am prajit la foc mic, in ulei incins, sa se patrunda bine. Si cum ii pregateam fetitei dovlecei cu paste, am feliat un dovlecel, l-am presarat cu sare, apoi l-am sters si am procedat la fel ca si cu snitelul, faina – ou – pesmet si i-am prajit. Sotul, harnicutul, a facut un sos de iaurt cu usturoi, care merge foarte bine cu dovleceii :).
Am servit cu cartofi natur, fierti pe abur, si presarati cu patrunjel.

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *