Chiftelute din cartofi

Nu stiu daca ce am facut sunt sau nu Rosti, in fine, da’s buni:)
Simplu : 6 cartofi, curatati si spalati, se dau pe razatoarea mica, sau se pun la robotul de bucatarie, cum am facut eu, si astfel operatiunea s-a finalizat intr-un minut. Cartofii rasi se scurg bine-bine, se amesteca cu 1-2 oua, 2 linguri faina, sare, boia, piper. Se formeaza chiftelute care se aplatizeaza cu mana si se pun la prajit in ulei bine incins, la foc mic. 5 minute pentru fiecare parte sau pana se fac aurii-maronii. Se scot pe hartie absorbanta. Deasupra am pus iaurt.
Am facut rapid o salata “primavera” cu salata verde, ridichi, ceapa verde si feta, si vinegreta.
Si am terminat carnaciorul picant care se plictisea prin frigider.

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *