Chiftelute din cartofi

Nu stiu daca ce am facut sunt sau nu Rosti, in fine, da’s buni:)
Simplu : 6 cartofi, curatati si spalati, se dau pe razatoarea mica, sau se pun la robotul de bucatarie, cum am facut eu, si astfel operatiunea s-a finalizat intr-un minut. Cartofii rasi se scurg bine-bine, se amesteca cu 1-2 oua, 2 linguri faina, sare, boia, piper. Se formeaza chiftelute care se aplatizeaza cu mana si se pun la prajit in ulei bine incins, la foc mic. 5 minute pentru fiecare parte sau pana se fac aurii-maronii. Se scot pe hartie absorbanta. Deasupra am pus iaurt.
Am facut rapid o salata „primavera” cu salata verde, ridichi, ceapa verde si feta, si vinegreta.
Si am terminat carnaciorul picant care se plictisea prin frigider.

Print Friendly

Share This:

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Salut!

    Sunt Silvia. Bine ati venit pe site-ul meu! Sper sa fiu o sursa de inspiratie pentru voi, cei care cautati o reteta pentru cei dragi. Nu am niciun talent aparte, nu am pretentii de chef, doar imi place sa gatesc si sa pregatesc bucate bune pentru familia mea. :) So, for the love of food, va mai astept pe aici. Toodles!