Aripioare de pui cu cartofi la cuptor

O reteta foarte simpla, si rapida… si buuuuna ­čÖé se poate presta de persoane a caror varsta depaseste 13-14 ani .

Avem nevoie de :

– aripioare de pui – la care le taiem varful si la incheietura le taiem in doua

– cartofi taiati rondele – eu am folosit cartofi albi si cartofi dulci

– condimente – sare, piper, boia etc

– apa, ulei;

     Intr-o tava se pune putina apa si ulei, apoi se aseaza aripioarele spalate si cartofii, sa se imprieteneasca, se condimenteaza si … la cuptor cu ei !

Se tin pana se rumenesc,aripioarele se intorc ca se prajeasca pe ambele parti.

Alaturi am servit cu salata romana, care avea si dressing-ul gata preparat in punguta.

Pofta mare !!!

Print Friendly, PDF & Email

Share This:

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *